www.motomarket.gr Τα μοτέρ που άφησαν εποχή για διάφορους λόγους Η καθαριότητα είναι η μισή αρχοντιά. Η άλλη μισή; Οι ταινίες με μοτοσυκλέτες που αγαπήσαμε!

Στους διάσημους καλιφορνέζικους αμμόλοφους Glamis μερικοί proriders και τα Monster girls το διασκέδασαν με τη ψυχή τους.  Χωρίς άλλα λόγια, απολαύστε ..ανεύθυνα!

Στη Γενεύη, την Παρασκευή 12/2 έγινε η παρουσίαση των αγώνων του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος Enduro για το 2016. Αυτό είναι το video για τον ελληνικό αγώνα που όπως είναι γνωστό θα διεξαχθεί από τις 20 έως τις 22 Μαϊου στα Γρεβενά. Απολαύστε το και προγραμματίστε. αν μπορείτε, την επίσκεψή σας στα επικά μονοπάτια της περιοχής για την παρακολούθηση των κορυφαίων ξένων και Ελλήνων αθλητών.

Σε μία από τις εμφανίσεις του Nitro Circus (Γλασκώβη, Σκωτία) η motocross μοτοσυκλέτα με τρεις μέλη του show έχασε προς στιγμή την δύναμή της για κάποιο λόγο. Αποτέλεσμα, δύο από αυτούς να βρεθούν στο νοσοκομείο με τραυματισμό σε πρόσωπο και λεκάνη. Συμβαίνουν κι αυτά, ακόμη και σε επαγγελματίες...

Τι συμβαίνει όταν ο James Stewart συναντιέται με το GO PRO stuff. Τσεκάρετε...

Απόκοσμο τοπίο, ατμοί που αναβλύζουν από τα πετρώματα κι ένας κρατήρας ηφαιστείου. Αν δεν είμαστε στον πλανήτη της Αφροδίτης... τότε είμαστε στη Νίσυρο! Αυτό ήταν το τερέν του κορυφαίου Trial-X αναβάτη, Julien Dupont για το Space Riding Vol.2!

Ανάμεσα στους riders εν δράσει στους αμμόλοφους του Glamis και κάποιος Jeremy McGrath...

Μερικοί Φιλανδοί δεν είναι τόσο ήσυχοι άνθρωποι όσο νομίζουμε. Και τις 1000 παγωμένες λίμνες τους δεν τις έχουν μόνο για ψάρεμα. Σε μία από αυτές μία ομάδα stunt έστησε ένα Polaris RZR900 (τετρακίνητο side by side UTV) μαζί με ένα GSX-R1000 και τα δυό τους με λάστιχα εφοδιασμένα με καρφιά, οι Σκανδιναυοί, ξέρουν απ'αυτά...

Νέα γούστα στη παγκόσμια σκηνή του motocross: Μία ευθεία, πολλά σαμαράκια, μερικά μεγάλα άλματα και δύο αναβάτες σε κάθε πέρασμα. Το καινούργιο κόλπο ονομάζεται Straight Rhythm και ο πρώτος αγώνας είναι αυτός που θα δείτε με νικητή τον James Stewart. O Travis Pastrana αποκλείστηκε νωρία αλλά πρόλαβε να κάνει το δικό του κόλπο, ένα back flip σε άλμα με προσγείωση που δεν ήταν ακριβώς κατάλληλη για κάτι τέτοιο. Ο Pastrana όμως... αλλά δείτε τα μόνοι σας στο video που ακολουθεί!

Γίνε μέλος της ηλεκτρικής επανάστασης: με μεγάλο ενθουσιασμό η KTM ανακοινώνει την κυκλοφορία του πολύ-αναμενόμενου διαδικτυακού video με πρωταγωνιστές  το FREERIDE E και το αστέρι του ποδηλάτου - από τώρα και στο εξής θα είναι ο Πρεσβευτής του FREERIDE E - Danny MacAskill.

Ισως κάποιοι από εμάς να έχουν αντιδράσει ήδη με τις ίδιες κινήσεις που η Ρωσίδα "τιμωρός" φέρεται στους οδηγών αυτοκινήτων που πετάνε ξεδιάντροπα τα σκουπίδια τους στον δρόμο. Είναι πάντα ωραίο όμως να το βλέπεις εικονογραφημένο, κι ας υποψιαζόμαστε ότι είναι ολίγον στημένο! Δύο τα ...ηθικά διδάγματα, εδώ. Πρώτον, δεν πετάμε για κανένα λόγο απορρίμματα από το παράθυρο του αυτοκινήτου και δεύτερο, λέμε και κανένα "γαλλικό" στους βρωμιάρηδες. Κι ας είναι και δικοί μας άνθρωποι! Ελεος.

Ο Ιταλός stuntman Roberto Poggiali ξεσηκώνει σ'αυτό το όμορφο video τους θεατές που βρέθηκαν στη Riviera Romagniola στη γειτονική μας Ιταλία τον περασμένο Ιούνιο. Τσεκάρετέ τον!

 

Tuesday the 19th. MOTO X-treme ότι σχετικό για moto-scooter-παπι-atv εδώ θα το βρεις.