www.motomarket.gr Τα μοτέρ που άφησαν εποχή για διάφορους λόγους Η καθαριότητα είναι η μισή αρχοντιά. Η άλλη μισή; Οι ταινίες με μοτοσυκλέτες που αγαπήσαμε!

Οι εταιρίες προχωρούν σε νέες μεθόδους γνωριμίας απ'ευθείας με τους υποψήφιους αγοραστές τους και η MV Agusta προχώρησε σε ένα ταξίδι γνωριμίας με τη νέα της Turismo Veloce 800. Σε συνεργασία με τον αναβάτη Alessandro "Ciro" De Petri, άλλοτε αγωνιζόμενο με Cagiva Elephant στο Dakar (επί των παλιών, καλών αφρικανικών ημερών βεβαίως) η MV Agusta οργανώνει το γύρο των 3 μεγάλων νησιών...

O Marios Pol, ο γνωστός trial freestyle αναβάτης μες χαρίζει ένα ακόμη συναρπαστικό video, αυτή την φορά από την πειοχή του Βόλου και του Πηλίου. Απολαύστε υπεύθυνα!

Μία παρέα φίλων πραγματοποίησε ένα τριήμερο ταξίδι με μοτοσυκλέτες και το δημοσιεύει στο www.motoxtreme.gr για να μοιραστεί την εμπειρία και να δώσει ιδέα για μία σύντομη απόδραση εκτός συνόρων και σε άλλους. Συνοπτικά η διαδρομή (όπως φαίνεται και στον παρακάτω χάρτη): Λαγκαδάς - Bitola - Ohrid - Tour Mavrovo lake - Καστοριά - Λαγκαδάς. 3 μέρες, 3 κράτη, 950 χλμ!

Θα θυμάστε τον Alex Chacon από αυτό και αυτό το άρθρο στο motoxtreme.gr όπου είχε κάνει ένα επικό ταξίδι-διάσχιση της Αμερικής. Ο ταξιδιάρης μας από το Τέξας συνεχίζει να ταξιδεύει (γύρω από τον κόσμο αυτή την φορά) κι μετά από 600 μέρες και πέρασμα 75+ συνόρων γύρω από γνωστά και άγνωστα μέρη στον κόσμο έκανε το απόλυτο selfie video κρατώντας την Go Pro του πάνω σε μία βάση

Το 1995 ο Austin Vince και 8 τρελλοιρλανδοί φίλοι του αποφάσισαν ότι τις επόμενες 300 μέρες της ζωής τους θα ταξίδευαν όσο πιο πολύ μπορούσαν σε όλες τις ηπείρους αυτής της γής. Χωρίς βοήθεια, χορηγίες ή οτιδήποτε άλλο. Για ποιό λόγο? Μα, γιατί μπορούσαν!... Δείτε τις εικόνες από εκείνη την εποχή και κάντε τις συγκρίσεις

Με "όπλα" τρία choppers φτιαγμένα στα σπίτια τους τρεις φίλοι έχουν βάλει στόχο να διασχίσουν την Αμερική από την Δύση προς την Ανατολή, τον Δεκέμβρη του 2014. Η περιπέτειά τους θα γυριστεί ταινία! Περισσότερα στο video...

litohoro olympusΕνα τριήμερο απόδρασης από την "κανονική" ζωή είναι απαραίτητο για τους βαρυφορτωμένους με υποχρεώσεις αστούς. Ας υποθέσουμε ότι είσαι Αθηναίος ή Θεσσαλονικιός. Ενας άνθρωπος δηλαδή σε κρίση, εντός κι εκτός εισαγωγικών, που διαθέτει ένα τριήμερο μέσα στον χειμώνα για να αλλάξει εικόνες, να συλλέξει εμπειρίες και να γεμίσει εκείνες τις αποφορτισμένες -εδώ και καιρό!- μπαταρίες. Σ’αυτό το ταξιδιωτικό θα σας προτείνουμε 10 “must do” εμπειρίες που εγγυημένα θα αδειάσουν το μυαλό και θα γεμίσουν το σώμα με τα ευεργετικότερα εφόδια που μπορούν να προσφέρουν τρεις ημέρες στον Ολυμπο. Ξεκινάμε?

Οδήγηση μοτοσυκλέτας και χιόνι για πολλούς είναι έννοιες αντίθετες. Για κάποιους πάλι -όπως θα δείτε στα παρακάτω video- δεν τρέχει τίποτα!

“Great Ocean Road” είναι το ...ονοματεπώνυμο του πιο όμορφου δρόμου στην Αυστραλία που ενώνει τις βικτωριανές πόλεις Torquay και Warrnambool στις νοτιανατολικές ακτές της ηπείρου.

Mετά το “Overseas Highway” των Florida Keys σας ξαναφέρνουμε στην Ευρώπη για να γνωρίσουμε ένα στριφτερό ορεινό δρόμο μήκους 46 χλμ. που με “ανήσυχη” οδήγηση κάνεις περίπου 38 λεπτά για να την καλύψεις. Το Col de Tourini.

chacon2Ο Alex Chacon, μόλις τελείωσε τις σπουδές του στην Βιοιατρική από το Πανεπιστήμιο του Texas  πραγματοποίησε το όνειρό του πριν μπει στην "παραγωγή". εμπνευσμένος από τα Ημερολόγια Μοτοσυκλέτας την ταινία του 2004 βασισμένη στο θρυλικό ταξίδι του 1952 του 23χρονου τότε φοιτητή Ιατρικής Ernesto "Che" Guevara πραγματοποιεί το ίδιο ταξίδι και φέρνει πίσω τα ντοκουμένα.

Tuesday the 19th. MOTO X-treme ότι σχετικό για moto-scooter-παπι-atv εδώ θα το βρεις.