www.motomarket.gr Τα μοτέρ που άφησαν εποχή για διάφορους λόγους Η καθαριότητα είναι η μισή αρχοντιά. Η άλλη μισή; Οι ταινίες με μοτοσυκλέτες που αγαπήσαμε!

ΜΕ ΤΟΝ ΝΕΟ ΔΙΚΥΛΙΝΔΡΟ ΚΙΝΗΤΗΡΑ, Η NAKED ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΑ ΑΠΟ ΤΟ NOALE ΑΠΟΚΤΑ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΚΥΒΙΣΜΟ, ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΡΟΠΗ ΚΑΙ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ. ΟΙ ΝΕΕΣ ΕΠΙΔΟΣΕΙΣ ΣΥΝΔΥΑΖΟΝΤΑΙ ΜΕ ΕΝΑ ΚΟΡΥΦΑΙΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΓΙΑ ΑΡΙΣΤΗ ΟΔΗΓΙΚΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ, ΣΗΜΕΙΟ ΑΝΑΦΟΡΑΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΩΝ ΓΥΜΝΩΝ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΩΝ. ΜΙΑ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΑ ΔΙΑΙΣΘΗΤΙΚΗ, ΙΣΧΥΡΗ, ΕΥΕΛΙΚΤΗ ΚΑΙ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΑ ΠΡΟΗΓΜΕΝΗ, ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΗΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ ΤΗΣ APRILIA, ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΗ ΣΤΗΝ ΑΠΟΛΑΥΣΗ ΤΗΣ ΟΔΗΓΗΣΗΣ. ΔΙΑΤΙΘΕΤΑΙ ΚΑΙ ΣΕ ΕΚΔΟΣΗ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗΣ ΙΣΧΥΟΣ 35 KW ΓΙΑ ΑΝΑΒΑΤΕΣ ΜΕ ΔΙΠΛΩΜΑ Α2

Όπως πάντα, η Aprilia αναδεικνύει τα εκλεπτυσμένα μηχανικά στοιχεία και την άριστη δομή του πλαισίου σε μοναδικά ατού της νέας της μοτοσυκλέτας. Το νέο Aprilia Shiver 900 αποτελεί εξέλιξη του αρχικού πρότζεκτ μιας μοτοσυκλέτας η οποία, από την πρώτη της εμφάνιση το 2007, αποτέλεσε σημείο καμπής ως το πρώτο εργοστασιακό μοντέλο με τεχνολογία Ride-by-wire για τη διαχείριση ηλεκτρονικά των πεταλούδων του κινητήρα. Μία τεχνολογική πρωτιά της Aprilia απευθείας από τις αγωνιστικές πίστες: η Aprilia Cube ήταν πράγματι η πρώτη μοτοσυκλέτα MotoGP που υιοθέτησε αυτήν την τεχνολογία το 2002, ενώ από τότε την ίδια επιλογή ακολούθησαν όλοι οι παγκοσμίου επιπέδου κατασκευαστές μοτοσυκλετών.

Το Aprilia Shiver 900 βελτιώνει τις επιδόσεις του χάρη στον νέο κινητήρα 900 V-twin, που αυξάνει σε κορυφαία για την κατηγορία του επίπεδα όχι μόνο την ισχύ αλλά, κυρίως, τη μέγιστη ροπή που επιτυγχάνεται για κάθε τιμή σ.α.λ. Περισσότερη δύναμη και πιο έντονη προσωπικότητα για απολαυστικές διαδρομές χωρίς συμβιβασμούς στην άνεση και την ευκολία χειρισμού: δύο στοιχεία που ανέκαθεν χαρακτήριζαν το Aprilia Shiver. Τα στοιχεία αυτά ενσωματώνονται σε μια μοτοσυκλέτα που λάτρεψαν ερασιτέχνες και έμπειροι αναβάτες, χάρη στην αρχιτεκτονική του πλαισίου της, που αντλεί τα καλύτερα στοιχεία από την παράδοση της Aprilia και την τεχνογνωσία ενός κατασκευαστή, που έχει κερδίσει 54 παγκόσμιους τίτλους στη σύντομη πορεία του και σήμερα συμμετέχει σε κορυφαία πρωταθλήματα, όπως το MotoGP και το Superbike.

Εύκολο, ισχυρό, τεχνολογικά προηγμένο, το Aprilia Shiver 900 διαθέτει για πρώτη φορά ένα προηγμένο σύστημα ελέγχου πρόσφυσης που αυξάνει την ασφάλεια και χαρίζει μοναδικά επίπεδα οδηγικής απόλαυσης. Από τους στενούς δρόμους της πόλης ως τις μεγάλες λεωφόρους, και από ορεινές διαδρομές έως ταξίδια περιήγησης, όσο μεγάλη κι αν είναι η διαδρομή σας, το Shiver 900 σάς προσκαλεί να βάλετε το κράνος σας και να πατήσετε γκάζι, με προορισμό την κορυφαία αίσθηση οδήγησης σε δύο τροχούς.

 
Τιμή και πλεονεκτήματα Aprilia

Επισκεφτείτε τώρα και μέχρι 31 Ιουλίου ένα σημείο πώλησης Aprilia για να αποκτήσετε το νέο Shiver 900 σε εξαιρετικά ανταγωνιστική τιμή, 8.270 € με μία ολοκληρωμένη προσφορά υπηρεσιών :

ü  Δωρεάν διετής επέκταση της εργοστασιακής εγγύησης

ü  Δωρεάν οδική βοήθεια

ü  Δυνατότητα συμμετοχής σε εκπαίδευση ασφαλούς οδήγησης μοτοσυκλέτας, με συμβολικό κόστος

Tuesday the 19th. MOTO X-treme ότι σχετικό για moto-scooter-παπι-atv εδώ θα το βρεις.