www.motomarket.gr Τα μοτέρ που άφησαν εποχή για διάφορους λόγους Η καθαριότητα είναι η μισή αρχοντιά. Η άλλη μισή; Οι ταινίες με μοτοσυκλέτες που αγαπήσαμε!

Στη πίστα DRIVE PARK, στο 17ο χλμ. Ε.Ο. Θεσ/νίκης-Περαίας, θα διεξαχθεί αγώνας του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Supermoto. Τα προηγούμενα δύο χρόνια είχε φιλοξενηθεί αγώνας για το ίδιο πρωτάθλημα στην Σπάρτη. Αν και το άθλημα δεν δυανύει την καλύτερη εποχή του, ένας αγώνας supermoto είναι πάντα θεαματικός, όπως ίσως θα θυμοιύνται οι φίλοι του αθλήματος αρκετά χρόνια πίσω στους δύο αγώνες για το παγκόσμιο πρωτάθλημα που απολαύσαμε στην ίδια πίστα. Αναμείνατε για περισσότερες λεπτομέρειες σύντομα. Λεπτομέρειες για τον θεσμό στο www.supermotos1.eu

Ο αναβάτης της YAMAHA TOYΡΑΤΖΙΔΗΣ MX TEAM, Γιάννης Τουρατζίδης τραυματίστηκε κατά τη διάρκεια του πρώτου αγώνα του βαλκανικού πρωταθλήματος στον ώμο, παρ'όλα αυτά προσπάθησε με εντατική θεραπεία να είναι παρών 2 εβδομάδες αργότερα στον αγώνα των Γιαννιτσών για τον 3ο γύρο του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος. Οπως αποδείχθηκε όμως, οι έντονοι πόνοι από την κλείδα δεν άφηναν τον 21χρονο πρωταθλητή να αποδώσει σύμφωνα με τις δυνατότητές του. Ετσι, μετά την εγχείρηση που υποβλήθηκε αποφασίστηκε από το ιατρικό team ότι δεν θα ήταν δυνατό να αγωνιστεί για το υπόλοιπο της αγωνιστικής σαιζόν.

Ενας θεσμός με τη σφραγίδα της ΛΑΜΣερρών είναι πλέον το Serres Premio, τον πρώτο αγώνα του οποίου μπορείτε να δείτε από κοντά στις Οινούσες τη Κυριακή 15/4 στις 11.00 π.μ.

Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Dragster 2018

 1ος ΑΓΩΝΑΣ      31-01/04/2018    THIVA     ΑΣΗ

2ος ΑΓΩΝΑΣ      12-13/05/2018    ΣΕΡΡΕΣ   ΛΕΝΟΕ

3ος ΑΓΩΝΑΣ      09-10/06/2018    ΤΥΜΠΑΚΙ    ΑΣΗ

4ος ΑΓΩΝΑΣ      15-16/09/2018    ΣΕΡΡΕΣ  ΛΕΝΟΕ

5ος ΑΓΩΝΑΣ      13-14/10/2018    ΤΥΜΠΑΚΙ  ΑΣΗ

6ος ΑΓΩΝΑΣ      24-25/11/2018      ΑΓΡΙΝΙΟ  ΛΕΝΟΕ

Η Αθλητική ΜΟΤ.Ο.Ε για το 2018, προκηρύσσει Πανελλήνιο Πρωτάθλημα MOTOCROSS (ΜΧ) αποτελούμενο από 7 αγώνες σύμφωνα με το παρακάτω πρόγραμμα :

Η Αθλητική ΜΟΤΟΕ, για το 2018, προκηρύσσει Πανελλήνιο Πρωτάθληµα Ταχύτητας µοτοσυκλετών, αποτελούµενο από 6 αγώνες σύµφωνα µε το παρακάτω πρόγραµµα:

O θεσμός του Πρωταθλήματος Motocross Βορείου Ελλάδος ξεκινά στην Αλεξανδρούπολη την ερχόμενη Κυριακή 15 Οκτωβρίου, στην πίστα Απαλού, από την Λέσχη Μοτοσυκλετιστών Έβρου – Αλεξανδρούπολης.

Το Αθλητικό Σωματείο Μ.Ο.Θ. ,μετά από έγκριση της Αθλητικής ΜΟΤ.Ο.Ε. διοργανώνει τον 3ο αγώνα   Scramble Περιφερειακού Πρωταθλήματος   K. Μακεδονίας  2017   ο  οποίος  θα διεξαχθεί  Κυριακή  01/10/ 2017    στην  Γερακαρου στο ποταμι πριν το χωριο(34ο χιλ. Παλαιάς Εθνικής Οδού Θεσσαλονίκης – Καβάλας) .

Ο 4ος Αγώνας – Σέρρες για το ΠΠΤ2017 (Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ταχύτητας) έγινε κάτω από κυριολεκτικά καυτό ήλιο, με τη θερμοκρασία να αγγίζει τους 40 βαθμούς Κελσίου στον αέρα και τους 60 στην άσφαλτο! Οι καλύτεροι Έλληνες οδηγοί και μαζί αθλητές από την Ιταλία και την Βουλγαρία έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό στις 6 κατηγορίες, μπροστά σε αρκετούς θεατές που αψήφησαν τη ζέστη και έδωσαν το παρόν στην καλύτερη πίστα των Βαλκανίων. Πέρα από τον έντονο συναγωνισμό που χάρηκαν στους περισσότερους αγώνες, είδαν και αρκετά ρεκόρ να καταρρίπτονται μέσα στο αγωνιστικό διήμερο.

Επιστροφή στη δράση για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Enduro με τον αγώνα της Φλώρινας που έπειτα από την καλοκαιρινή ανάπαυλα έφερε τους αθλητές του δημοφιλούς χωμάτινου αθλήματος ξανά στο στοιχείο τους.

Το 3ήμερο 31 Ιουνίου και 1-2 Ιουλίου, θα φιλοξενηθεί στα Γρεβενά αγώνας για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Enduro, που αποτελεί τον 5o γύρο του δυνατότερου πρωταθλήματος! Ο αγώνας, που δεν ήταν προγραμματισμένος για την χώρα μας, προέκυψε έπειτα από ακύρωση του αγώνα της Σλοβακίας, βάζοντας την ΑΜΟΤΟΕ σε έναν αγώνα ταχύτητας έπειτα από την πρόταση του διεθνούς Promoter, στο «να βρει λύση»!
Μαθημένη(οι) στα δύσκολα, το αθλητικό Σωματείο Μ.Ο.Γ. ανέλαβε για μια ακόμη φορά να εκπροσωπήσει την χώρα μας, και βασιζόμενο στην περσινή εμπειρία του, οργανώνει σε ένα πολύ περιορισμένα χρονικό διάστημα έναν αγώνα υψηλών προδιαγραφών όπως αρμόζει στην περίπτωση.

Thursday the 26th. MOTO X-treme ότι σχετικό για moto-scooter-παπι-atv εδώ θα το βρεις.